Vesti

Odložen Seoski višeboj u Jablanici

Tradicionalni Seoski višeboj u Jablanici koji je trebao da se održi 5. jula, biće odložen do daljnjeg usled novih mera Kriznog štaba i eskalacije epidemije, a u cilju zaštite kolektivnog zdravlja stanovništva.

Zašto je Zlatibor lekovit

Konačno je došlo vreme za letnju pauzu, odmor u prirodi i relaksaciju, a priroda je retko gde bila tako izdašna kao na Zlatiboru. Okitila je planinu talasastim visoravnima, zelenim livadama, borovim šumama, prošarala planinskim potocima i bistrim izvorima.

Počela letnja sezona na Torniku

Letnji zabavni sadržaji na planinskom centru Tornik zvanično su otvoreni u ponedeljak 15. juna.
Tradicionalno, prvog dana otvaranja korišćenje svih sadržaja je bilo besplatno, a tokom letnje sezone sadržaji će raditi svakog dana od 11.00 do 17.30 časova.

Otvorena galerija Kulturnog centra Zlatibor

Galerija Kulturnog centra Zlatibor počinje sa radom u utorak, 02. juna 2020. godine, posle par meseci prekida rada zbog vanrednog stanja i epidemije novog koronavirusa. Galerija će biti otvorena za posetioce radnim danima od 10.00 do 17.00 časova.

Otvoren kaubojski grad na Zlatiboru u vestern ambijentu

Turistički lider Zlatibor je, uz mnoge druge atrakcije kojima raspolaže, dobio i svoj kaubojski grad. To je tematski park nazvan ‘’El Paso city’’, na Vodicama (14 km od centra Zlatibora), koji je svoje prve posetioce primio danas 15. maja.