Vesti

Otvorena galerija Kulturnog centra Zlatibor

Galerija Kulturnog centra Zlatibor počinje sa radom u utorak, 02. juna 2020. godine, posle par meseci prekida rada zbog vanrednog stanja i epidemije novog koronavirusa. Galerija će biti otvorena za posetioce radnim danima od 10.00 do 17.00 časova.

Otvoren kaubojski grad na Zlatiboru u vestern ambijentu

Turistički lider Zlatibor je, uz mnoge druge atrakcije kojima raspolaže, dobio i svoj kaubojski grad. To je tematski park nazvan ‘’El Paso city’’, na Vodicama (14 km od centra Zlatibora), koji je svoje prve posetioce primio danas 15. maja.

Radno vreme Stopića pećine

Od petka 08.maja 2020. godine Stopića pećine biće otvorena za posetioce svakim danom u periodu od 09:30 do 18:00 časova.

Stopića pećina se nalazi na 19 km udaljenosti od centra Zlatibora, u ataru sela Rožanstvo i jedna je od najposećenijih atrakcija Zlatib

Promena termina održavanja festivala "Deca među narcisima"

Obaveštavamo Vas da zbog nastale situacije sa virusom KOVID-19, dvadeset osmi dečji festival „Deca među narcisima“ održaće se u  drugoj  polovini meseca juna, o tačnom datumu bićete naknado obavešteni.  Literarni konkurs, na teme koje smo Vam ranije dostav

Započeta rekonstrukcija Kraljevog trga na Zlatiboru

U skladu sa Planskom dokumentacijom, opština Čajetina započela je rekonstrukciju Kraljevog trga na Zlatiboru, čija vrednost radova iznosi milion evra. Sva sredstva su obezbeđena iz opštinskog budžeta, a glavni izvođač je KJP ''Zlatibor''.