Vesti

Popusti i promo paketi u hotelu "Tornik" na Zlatiboru

Grand hotel Tornik, jedini hotel sa pet zvezdica na Zlatiboru, pravi je izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Ovog leta hotel "Tornik" pripremio je niz popusta i promo paketa za svoje goste.

Odložen Seoski višeboj u Jablanici

Tradicionalni Seoski višeboj u Jablanici koji je trebao da se održi 5. jula, biće odložen do daljnjeg usled novih mera Kriznog štaba i eskalacije epidemije, a u cilju zaštite kolektivnog zdravlja stanovništva.

Zašto je Zlatibor lekovit

Konačno je došlo vreme za letnju pauzu, odmor u prirodi i relaksaciju, a priroda je retko gde bila tako izdašna kao na Zlatiboru. Okitila je planinu talasastim visoravnima, zelenim livadama, borovim šumama, prošarala planinskim potocima i bistrim izvorima.

Počela letnja sezona na Torniku

Letnji zabavni sadržaji na planinskom centru Tornik zvanično su otvoreni u ponedeljak 15. juna.
Tradicionalno, prvog dana otvaranja korišćenje svih sadržaja je bilo besplatno, a tokom letnje sezone sadržaji će raditi svakog dana od 11.00 do 17.30 časova.

Otvorena galerija Kulturnog centra Zlatibor

Galerija Kulturnog centra Zlatibor počinje sa radom u utorak, 02. juna 2020. godine, posle par meseci prekida rada zbog vanrednog stanja i epidemije novog koronavirusa. Galerija će biti otvorena za posetioce radnim danima od 10.00 do 17.00 časova.