Konferencija „Svako to može“

   

         

Udruženje građana „Zlata“ u saradnji sa Savetom za Rodnu ravnopravnost opštine Čajetina,  u subotu 05.11.2022, na Zlatiboru, u Inovacionom biznis centru, organizuje

                                     Konferenciju – pod nazivom „Svako to može

                            u trajanju od 08.30 do 18.00 časova

Ciljna  grupa  konferencije su  žene, ne samo iz zlatiborskog kraja, nego i iz cele Srbije, sve one koje žele da se ostvare kao preduzetnice,  kao i sve one  preduzetnice  koje smatraju da mogu doprineti daljem razvoju ženskog preduzetništva kroz razmenu iskustava, edukacije, inovacije i kreativnosti.

Dobro razvijeno preduzetništvo je odlika ekonomski stabilnih tržišta, te je osnaživanje ovog sektora od ključne važnosti za dalji ekonomski razvoj, smanjenje nezaposlenosti i povećanje privrednih subjekata koji plaćaju porez.

Razvojni put buduće preduzetnice pored savladavanja osnovnih pravila ekonomike poslovanja podrazumeva i rad na sebi, na ličnom i profesionalnom nivou.

Konferencija je tematski  podeljena na četiri oblasti i to:

✓ Poslovna edukacija – Biznis model

✓ Emotivna edukacija – Blokade i emotivna stanja u vezi sa novcem

✓ Prodajna edukacija – Digitalna prodaja i lična prodaja MLM

✓ Lična edukacija – Balans poslovnog i privatnog života

Predavači na Konferenciji su preduzetnice ostvarene u navedenim tematskim oblastima. 

Podršku za održavanje konferencije pružili su Opština Čajetina,  JP „Gold gondola Zlatibor“ , Inovacioni Biznis centar Zlatibor, Turistička organizacija Zlatibor, kao i brojni prijatelji udruženja: Turističko rekreativni kompleks Zlatibor, Hotel Buket, Stojanović delikates, Hotel Palisad, Hotel Agape, Interactive Solutions, Kraljeva voda.

Reservation
Konferencija „Svako to može“ X