• Novosti >
  • Vesti >
  • ’’Zlatiborsko kulturno leto’’ predstavljeno i na Palama

’’Zlatiborsko kulturno leto’’ predstavljeno i na Palama

U okviru svojih promotivnih aktivnosti Turistička organizacija Zlatibor učestvovala je u petak 6. jula 2018. godine na manifestaciji prodajnog i zabavnog karaktera ‘’Noćni market’’ na Palama. Prostor gradske pijace bio je za ovu priliku moderno uređen, poput mini sajma, s mnoštvom raznovrsnih izlagača: od turističkih poslenika i prodavaca suvenira do turističkih organizacija. Ovakvi ‘’Noćni marketi’’ su trend u svetu, a poslednjih godina učestali i u Srbiji i regionu kao mesta susreta ljudi, dogadjaji na kojima se može saznati, kupovati i zabaviti.
Turistička organizacija Zlatibor stavila je akcenat na najavu programa predstojećeg veoma sadržajnog “Zlatiborskog kulturnog leta” tokom kojeg na Kraljevom trgu nastupaju mnogi poznati izvođači i grupe. Predstavljena je i letnja turistička ponuda najposećenije planine Srbije. Prisutni su obavešteni o kilometrima dugim pešačkim i biciklističkim stazama Zlatibora, o mnogim kupalištima i vidikovcima, Dino parku i avantura parkovima, poznatim zlatiborskim hotelima među kojima je i novootvoreni ‘’Grand hotel Tornik’’ sa pet zvezdica, o Stopića pećini, Muzeju „Staro selo“, Gostiljskom vodopadu…
Na štandu Zlatibora posetioci su mogli da probaju čuvene zlatiborske suvomesnate specijalitete i domaću rakiju, kao i da dobiju sve neophodne informacije kako bi njihov boravak na ‘’zlatnoj planini’’ bio što sadržajniji.



Reservation
’’Zlatiborsko kulturno leto’’ predstavljeno i na Palama X