• Novosti >
  • Vesti >
  • Snežna idila na Zlatiboru ulepšava raspust

Snežna idila na Zlatiboru ulepšava raspust

Da je još uvek rano da se nadamo proleću, i da zima ima još puno toga da podari zlatnoj planini, uverava nas sneg koji od ponedeljka popodne pada na Zlatiboru. Planina je nakon nekoliko sunčanih dana ponovo okićena snegom, a tome se svakako najviše raduju gosti Zlatibora koji svoj odmor i zimski raspust provode upravo na ovoj planini. 

Iako sneg pada velikim intenzitetom svi putevi na Zlatiboru su prohodni, a skijališta i sankališta puna gostiju koji uživaju u pravoj zimskoj idili. Sankališta u Dino parku, kod škole na Zlatiboru i iznad jezera u centru ispunjena su dečijim smehom i radosnim uzvicima, dok skijaši uživaju na stazama Tornika, Obudovice i Avantura parka. 

Sneg će na Zlatiboru istim intenzitetom padati i narednih dana, tako da prava zimska avantura očekuje i sve goste koji će predstojeći državni praznik provesti na najposećenijoj planini Srbije. 

Da podsetimo, za predstojieći praznik na Zlatiboru su pripremljeni bogati sadržaji. U subotu, 16. februara u sportskom centru "Zlatibor" biće održan turnir u MMA borbama sa početkom u 20.00 časova, a za sve ljubitelje dobrog provoda na Kraljevom trgu biće organizovan koncert Jelene Gerbec i Nebojše Vojvodića sa početkom u 21.00 čas, dok će od 14. do 16. februara u hotelu Mona trajati prvi Sretenjski market. 


Reservation
Snežna idila na Zlatiboru ulepšava raspust X