• Novosti >
  • Vesti >
  • Objavljen aprilski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Objavljen aprilski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je aprilsko izdanje Elektronskih novina. Pored prolećnih fotografija koje najavljuju jedno od najlepših godišnjih doba na Zlatiboru, novo izdanje elektronskih novina donosi interesantne priče sa "zlatne" planine. 

U uvodniku aprilskog izdanja čitaocima se obraća Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić. 

Tema broja je puštanje u rad jedinstvenog destinacijskog rezervacionog sistema. Za Elektronske novine svoje iskustvo sa uvođenjem novog sisitema rezervacija dele vlasnici apartmana u domaćoj radinosti. 

Predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, govori od razvojnom poduhvatu opštine Čajetina i osnivanju Agrobiznis centra kao potvrde opredeljenja opštine Čajetina da su turizam i poljoprivreda strateške grane razvoja. 

U novom izdanju Elektronskih novina predstavljeni su hotel "Olimp" i restoran "Grand". Pored uspešnih ugostitelja aprilski broj novina donosi i zanimljive priče o paraglajderima, neustrašivim "jahačima ruže vetrova", o spasilačkoj vežbi na Gold gondoli, izložbi skulptura koja je otvorena u Galeriji Kulturnog centra, priču o gradnji zlatiborskog jezera. 

Aprilsko izdanje Elektrosnkih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde ili u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - april 2021. 2.6 MB pdf
Reservation
Objavljen aprilski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X