Na Zlatiboru otvorena 14. Policijada

Sportska manifestacija Policijada "Zlatibor 2021" svečano je otvorena u petak 4. juna u 15,00 časova na Kraljevom trgu. Sindikat srpske policije po 14. put organizuje  Policajadu, a takmičenje se održava 4. i 5. juna.

Reč je o najmasovnijem sportskom okupljanju u okviru MUP-a, Republike Srbije. Ove godine očekuje se više od 900 učesnika koji će se takmičiti u 11 disciplina, a sastavni deo događaja je i turistički obilazak naše planinske lepotice, El Paso sitija i vožnja Gondolom.

Policijada u organizaciji Sindikata srpske policije, svake godine okupi i niz uglednih zvanica iz vrha MUP-a, i države, dok će ove godine biti prisutni i  predstavnici Sindikata bugarske i makedonske policije, kao i predstavnici sindikata drugih delatnosti iz Republike Srbije.

Sportske discipline na Policijadi su: mali fudbal, basket, odbojka, pecanje, streljaštvo, tenis, stoni tenis, šah, pikado, povlačenje konopca i trčanje.

Podršku u organizaciji manifestacije dala je opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor, Zlatiborac i Pivara „Hajneken“.

Reservation
Na Zlatiboru otvorena 14. Policijada X