Počela letnja sezona na Torniku

Letnji zabavni sadržaji na planinskom centru Tornik otvoreni su u ponedeljak 15. juna. Zvanično ovogodišnju sezonu na Torniku otvorili su direktor JP Skijališta Srbije - Dejan Ćika i direktor ski-centra Tornik - Branko Blagojević. Tom prilikom uz otvaranje letnjih sadržaja na najvišem vrhu zlatne planine, direktor TO Zlatibor - Vladimir Živanović, najavio je početak letnje sezone na Zlatiboru za 01. jul. 

Tradicionalno, prvog dana otvaranja korišćenje svih sadržaja je bilo besplatno, i uprkos kišovitom vremenu posećenost ovog planinskog centra bila je velika, a tokom letnje sezone sadržaji će raditi svakog dana od 11.00 do 17.30 časova.

Pored panoramske šestosedne žičare i boba na šinama, svim posetiocima Tornika na raspolaganju će biti avantura park, zip line, tjubing staza za letnje sankanje. Na Torniku je ljubiteljima planine dostupan multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, teren za mini golf, kao i veštačku stenu za penjanje, a planinski centar ima teretanu na otvorenom kao i dečije igralište.

Posebna pogodnost za posetioce biće električni bicikl, e.bike, koji će biti dostupan za iznajmljivanje. Posebne staze za mountin bike i mountin cart i ovog leta očekuju ljubitelje adrenalina u planinskom centru.

Počela letnja sezona na Torniku X