• Novosti >
  • Vesti >
  • Novogodišnja noć u zlatiborskim restoranima i hotelima

Novogodišnja noć u zlatiborskim restoranima i hotelima

Za najbolji provod u novogodišnjoj noći pobrinuli su se hotelijeri i ugostitelji sa Zlatibora koji su u svojim objektima pripremili bogat program za doček Nove godine.

Hotel „Grand Tornik“ je za svoje goste pripremio bogat muzički program
30.12.2018.- Mogul bend
31.12.2018. Miroslav Ilić i Mogul Bend
01.01.2019. Miroslav Ilić i bend Sedmo nebo

U hotelu „Palisad“ za doček nastupa Ana Kokić , možete biti deo novogodišnje atmosfere iako niste gost hotela , a za reprizu će se pobrinuti Bane Mojićević.

U hotelu „Mona“ za doček nastupa Mirna Raulović i Vivo bend.

I ostali hoteli su za svoje goste organizovali doček uz muzički program i svečanu večeru.
Prazničnu euforiju možete osetiti i u klubu „Alibi“ koji je od 28.12. do 05.01.2019. za sve goste pripremio nastupe poznatih pevača i DJ-eva.

U klubu „Vendome“ 26.decembra nastupa Seka Aleksić, 27.decembra Andreana Čekić , u novogodišnjoj noći goste zabavljaju Koce bend i DJ Arsa , a 03. decembra uživajte u nastupu Peđe Medenice.

U restoranu „Grand“ goste će zabavljati Aria bend , „Grand Iris Pub“ – Bojan Jevtić & Silver bend, a u „Grand“ klubu DJ Krčmar .

U restoranu apartmanskog kompleksa "Jelena Anžujska" za doček Nove godine goste će zabavljati bend "Bećari" i neizostavni trubači u ponoć. Cena karte je 4.720,00 dinara i uključuje ulaz i svečanu večeru. 

Za vreme novogodišnjih praznika u kaficima će biti organizovane dnevne i večernje žurke.

Doček Nove godine biće organizovan i na otvorenom. Na Kraljevom trgu u centru Zlatibora svi posetioci planine uživaće u koncertu Dragane Mirković, a tradicionalno tačno u ponoć i u koncertu trubačkog orkestra. 

Koncert na otvorenom biće organizovan i 30. decembra kada će na Kraljevom trgu biti organizovan koncert grupe "Neverne bebe"

Dobar provod Vas neće zaobići ma gde god bili .
Dobrodošli na Zlatibor!


Novogodišnja noć u zlatiborskim restoranima i hotelima X