• Novosti >
  • Vesti >
  • Na Zlatiboru uspešno održan kurs za animatore u turizmu

Na Zlatiboru uspešno održan kurs za animatore u turizmu

U organizaciji Beogradske škole animacije i pod pokroviteljstvom Udruženja stručnjaka za rekreaciju Srbije, Nacionalne asocijacije turističkih agencija „YUTA“ i suorganizaciju Turističke organizacije Zlatibor u hotelu „Čigota“ na Zlatiboru, u periodu od 17.11. do 20.11.2018. godine održan je kurs za animatore u turizmu. Kurs koji se sastoji od ukupno 60 časova predavanja i održavanja radionica uspešno je prošlo 12 učesnika, čime su stekli pravo na praktičan rad u oblasti koja je ovom prilikom obrađivana.

Uspešnim okončanjem kursa učesnici dobijaju svojevrsnu licencu odnosno legitimaciju turističkog animatora. Predavanja i radionice su vodili redovni profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu prof. dr Dušan Mitić i profesor strukovnih studija visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda prof. dr Aleksandar Ivanovski, uz pomoć i asistenciju eminentnih eksperata iz oblasti animacije.

Kako bi se proširila ukupna turistička ponuda i unapredio njen kvalitet, organizatori ovog kursa se nadaju da će i u buduće rasti interesovanje za učestovanje na ovakvim edukativnim programima i da će u budućnosti biti još češći i brojniji.


Reservation
Na Zlatiboru uspešno održan kurs za animatore u turizmu X