• Novosti >
  • Vesti >
  • Drugo veče "Hills Up" festivala u znaku sjajnog rokenrola

Drugo veče "Hills Up" festivala u znaku sjajnog rokenrola

Pravo letnje vreme, toplo zlatiborsko veče i odlična atmosfera drugo veče "Hills Up" festivala "na brdu" nisu mogli a da ne naprave jednu od najboljih žuri na otvorenom.

Već od osam uveče pa do ranih jutarnjih časova uživalo se u odličnom zvuku poznatih rock'n'roll, hevi metal i pank bendova.

Glavna bina najpre je bila rezervisana za "Viva Vops" i "Partibrejkerse" koji su nesumnjivo privukli najveći broj posetilaca festivala na zlatiborsko Tić polje. Nešto kasnije sa glavne bine odjeknuo je tvrđi zvuk grupe "Mortal Kombat" koja je atmosferu na festivalu zaista doveo do usijanja. Do ponoći publika je uživala i u omiljenim pesmama benda iz susedstva "Brkovi", a odličnoj festivalskoj atmosferi doprineli su i Užičani iz benda "Brat".

Kao i prvo veče festivala, Shuma stage bilo je pravo mesto za zaljubljenike u elektronsku muziku koji su uživali u zvucima poznatih DJ-eva kao što su: M.U.T.O.R, Lelu, Dee, Mene, Piter Portman i Andru Meler.

Na Tić polju je sve spremno za još jedno, treće, festivalsko veče, koje sudeći po atmosferi sa protekla dva, obećava dobar provod i nezaboravnu subotu na Zlatiboru.


Reservation
Drugo veče "Hills Up" festivala u znaku sjajnog rokenrola X