Grand Hotel Tornik

Grand Hotel Tornik*****, jedini hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru koji je otvoren u junu 2018, je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima, učiniće vaš odmor savršenim.

Hotel raspolaže sa 129 smeštajnih jedinica, od toga 30 apartmana i 99 soba (dvokrevetne – francuski i singl kreveti i jednokrevetne sobe) ukupnog kapaciteta 300 ležaja. U okviru hotela nalazi se i soba prilagođena osobama sa invaliditetom.

Gosti ovog grandioznog objekta koji se nalazi na 600 m od centra Zlatibora, imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima uključujući restoran, lobi i vinski bar, kongresne dvorane na površini od oko 500 m2, kao i izuzetno atraktivan Spa i Velnes centar, koji se prostire na neverovatnih 2.250 m2 i sadrži dva zatvorena bazena, dečiji bazen, relaks sobu sa himalajskom solju, tursku, finsku i bio saunu, rusku banju, tepidarijume, lakonijum, sedam soba za masažu i vesele tuševe. Tokom letnjih meseci gosti mogu da provedu prijatne trenutke na terasi koja se prostire na 1.500 m2 sa predivnim panoramskim pogledom na planinske vrhove Tornika.

U narednoj fazi, Grand Hotelu Tornik pridružiće se i Hotel Tornik Skaj sa rotacionim restoranom i helidromom, koji će zajedno predstavljati velelepnu celinu.


Kontakt:

Adresa: Alekse Popovića bb, Zlatibor

Telefon: +381 31 31 55 800

E-mail: office@hoteltornik.rs

Internet adresa: www.hoteltornik.rs

Grand Hotel Tornik X