Vesti

Панорамско разгледање Златибора хеликоптером у августу

Предстојећег викенда од петка до недеље, као и наредним викендима током месеца августа, "Балкан Хеликоптерс" ће организовати панорамско летење хеликоптером, са поласком из каубојског града Ел Пасо Сити-Златибор,Водице.

Златибор ће бити домаћин највеће бициклистичке трке

Од 31. августа до 3. септембра биће вожена јубиларна, 60. Трка Кроз Србију, а међу домаћинима етапа биће и Златибор, који је у избору бициклиста из 30 светских земаља проглашен за најбољег домаћина етапе на прошлогодишњој, 59. Трци Кроз Србију.

Отказан Сабор трубача на Златибору

Због актуелне а и очекиване епидемилошке ситуације, забране окупљања на истом месту у исто време већег броја лица, обавеза социјалне дистанце, дезинфекцију, као и других мера спречавања ширења заразе вируса COVID – 19, јубиларни 60. Драгачевски сабор труба

Предности Златибора - висок ниво безбедности и до 50 одсто ниже цене смештаја

Општина Чајетина чини све да се туристи на Златибору осећају сигурно и безбедно, и међу превентивним мерама о заштити од болести ковид-19 значајно место заузима свакодневна дезинфекција тргова, улица, паркова и свих просторија јавних установа на Златибору,

Попусти и промо пакети у хотелу "Торник" на Златибору

Гранд хотел Торник, једини хотел са пет звездица на Златибору, прави је избор за оне који желе да доживе ову дестинацију на потпуно нов начин. Овог лета хотел "Торник" припремио је низ попуста и промо пакета за своје госте.

Одложен Сеоски вишебој у Јабланици

Традиционални Сеоски вишебој у Јабланици који је требао да се одржи 5. јула, биће одложен до даљњег услед нових мера Кризног штаба и ескалације епидемије, а у циљу заштите колективног здравља становништва.